Loading...

Často kladené otázky (FAQ)

01.07.2024 18:55

Z dovolenky na Bali som si priniesla olej Bokashi. Vyzeral inak ako ten, ktorý predávate. Je to ten istý olej?

Originálny olej Bokashi dovážame priamo od spoločnosti PT. KARYA PAK OLES TOCKER z Bali. Do Európskej únie nie je možné dovážať olej Bokashi v plastových fľašiach. Preto je náš olej Bokashi balený inak, ako ho možno poznáte z ciest po Ázii alebo priamo z Bali. Je v sklenených fľašiach s českým označením, EAN kódom a máme všetky certifikáty pre predaj v EÚ. Každá fľaša je označená logom PAK OLES a plníme ju v Českej republike originálnym olejom PAK OLES Bokashi. Ak niektorí predajcovia ponúkajú Bokashi olej v plaste, ide v lepšom prípade o olej kúpený na ázijských trhoch a individuálne dovezený (oficiálne sa olej v plaste nemôže dovážať z Bali do EÚ na ďalší predaj) alebo často o falzifikát, ktorý síce podobne vonia, ale nemá žiadne liečivé vlastnosti.

Kde si môžem kúpiť olej Bokashi?

V súčasnosti bojujeme proti nelegálnym predajcom falošného oleja Bokashi. Pravý olej Bokashi si môžete kúpiť len v týchto e-shopoch:

Bokashi-Oil.SK (tento e-shop)

FAJN Byliny

Iba títo predajcovia zaručujú, že olej Bokashi pochádza priamo od výrobcu PT.KARYA PAK OLES TOKCER a nie je to falzifikát kúpený niekde na balijskom trhu a dovezený do EÚ. Pripravujeme predaj v lekárňach.

!Pozor na nelegálnych predajcov! Napríklad e-shop Bali medicína na www.balijskezlato.cz, predáva olej neschválený na predaj v EÚ Alebo podvodní predajcovia, ktorí vám nič nepošlú, napríklad e-shop Bali medicína na www.bokashi-rub-oil.webnode.cz .